Vážený pane Ministře!

Obracím se na vás, neboť již mne nenapadá žádná jiná instituce, jenž by mohla náš český stát ukázat v pravém světle.
V životě jsem spáchal asi 100 přečinů proti lidskosti - totiž proti komunizmu - totiž proti DPMB..

Z toho jsem bez problémů a bez řečí (přesněji moji drazí příbuzní..) uhradil za tehdy osmi korunový zločin 1050 korun, a to asi 85x ... Dělá to celkem 40.000 - tedy asi 5x více než bych zaplatil, kdybych si kupoval pravidelně měsíční jízdenku.. To, že jsem na ni neměl, je asi ale jasné!!

Přesto jsem si občas lístek koupil, měl-li jsem peníze.. I tak jsem mlčel a k těmto sazbám jsem výhradu neměl.

( Ačkoli dnes si myslím, že MHD potřebují i ti jenž jezdí autem, neboť jsou závislí na práci obyčejných lidí.. stejňe jako obćané jsou závislí na silnicích po nichž jezdí kamiony s jejich jídlem.. Tedy by mohlo být MHD klidně placeno z daní a neotravovat lidi vymaháním jízdného, jenž je stejně hrazeno z jejich daní!! Též by se ušetřilo na platech všech těch pracovníků MHD, ktetří sice nic jiného nejspíše neumí ale jako revizoři si přijdou na slušné platy..)

Ale stále je to nic proti tomu, že jsem - poté jenž jsem našel práci - šel zaplatit všechny své pohledávku, jako vždy.. a celkem bez problémů se tak stalo všude jinde.. jen ne na DBMB, kde se mi doslova a do písmene SMÁL pracovník exekucí - a se slovy, že mě ekonomicky DOSTALI, mě poslal za advokáty, kterým DPMB prodal pohledávky, jenž jsem vždy platil - i přesto, že i tak jsou přemrštěné ( 8 korun zločin proti společnosti a 1000 K pokuta.. ) a též i zcela zbytečné ( neboť jsou stejně placeny z daní a poplatek za jízdenku sotva hradí náklady na její vytištení..).
Ano, mám doma asi 85 dokladů o zaplacení pokut.. Dalších 15 ze všech asi 100 pokut, však již my - já a moji příbuzní - asi težko uhradíme JEDNÁ SE TOTIŽ O TO, ŽE ZA 10ti KORUNOVÝ "Zločin proti Socialistické Společnosti" CHTĚJÍ:

1050K pokuta..
2000K Soud - (za pět minut práce?!?! za jeden podpis?!?!)
4000K Náklady advokátů.. ( za max. 1 hodinu práce..!!)
2000K SOUDNÍ ZNALEC !!!! ( tito "advokáti" ani nejsou SCHOPNI sami posoudit jednoduchou záležitost..!!!!!!!)
(.. nebo lépe řečeno - jde o to, vyšroubovat výši honoráře do max. výše..)

Jsou to tedy opravdu zloději, zločinci v pravém smyslu slova.. Mou nebohou matku by klidně stáhli i z kůže.. Vůbec je nezajímá, že 150.000 K (prozatím požadovaných ..) či dokonce 600.000 K (či 15x 30.000 plus penále..) prostě nemáme a hlavně mít NIKDY nebudeme!! A to jim vždy zaplatila..! Jim to ale nestačí.. Co opravdu chtějí, jen těžko soudit, ale prakticky to znamená 5let pracovat za životní minimum a platit tuto špínu - post-bolševickou..

Tuto funkci má přeci vykonávat stát a nikoli soukromí militanti!! Jejich jednání je navíc velmi pochybné.. jejich vzdělání také. Snažil jsem se s nimi dohodnout jak to šlo.. ale vůbec nic je nezajímá.. Informoval jsem se o možnosti splátkového kalendáře..(že bych platil každému 200K, celkem tedy 1000K..) ihned mi poslali, aniž bych já na to pŕistoupil.. měsíční splátky 2.000K!! A to jen jedni z pěti. Celkem tedy 10.000 za měsíc. Jsou úplně mimo. Jako by to bylo možné. Ani pracovat mi nedovolí, neboť vzali by mi všechny peníze! A protože není možné pracovat, 9.000 za "advokáty" se mění na 30.000 za exekutory!

Jde jim asi o to, aby příslušníci jiných národností odtáhli, neboť jinak si to nedovedu vysvětlit. Je to schválně nesplatitelné..!
Přesto se ale jedná o hrubou NESPRAVEDLNOST.. Zákon spravedlivý je oko za oko, a nikoli satan-vampirické tisíckrát tolik!

Obracel jsem se na ombudsmana (jednou proti exekutorům, jednou proti ministerstvu spravedlnosti,.. marně: prý právo na spravedlnost SE NETÝKÁ hmotných pohledávek - NEUVĚDOMUJÍ SI ROZDÍL MEZI TÍM, KDYŽ NĚKOMU OPRAVDU DLUŽÍM PENÍZE JENŽ JSEM SI VYPÚJČIL!!! A MEZI SANKCEMI ZA BANÁLNÍ PŘESTUPEK, JENŽ KDOSI PŘEKLASIFIKOVAL NA ZLOČIN PROTI LIDSKOSTI!!! Ale ani jinde mi nebyly schopni - nebo ochotni poradit - občanské poradny a jiné občanské pomocné organizace. Proto se tedy obracím na vás, neboť jsem rozhodnut podniknou všechny možné kroky k záchraně PRÁVA v České zemi.. Vámi počínaje, soudem pokračuje a asi až ve Strassburgu to skonče.. Ať už tak či onak!!

Přesto dám tomu šanci a chci věřit, že je to asi omyl.. Jsem ochoten zaplatit pokutu - 1000, Soud 1000, Exekutory 1000.. i tak to je pěkná paleta!!! Věŕím, že mne pochopíte!! Vy, nikoli prezident, jehož chunta za tím vším stojí.
A že to třeba půjde nějak vyřešit i bez národní ostudy.. Že zde absolutisti - bolševici - totalitaristi přeci jen nevládnou.. i malí bolševici jsou bolševici, nemusí být bolševická přímo vláda..

(V případě, že to nevyřeší ani EU, pak to považuji za JEJÍ dílo.. A lituji svého ANO,EU..)